Diyetisyenimin Önerdiği Psyllium Husk Fiber Lifli Olduğu İçin Bağırsaklarım Düzenli Çalışıyor
Ben uzun zaman önce tıpkı miilyonlarca insan gibi aşırı kiloları ile başı belada olan birisiydim. Fakat diyetisyene gitmem ile hayatım bir anda değişti diyebilirim. Önceleri zayıflamak adına kulaktan dolma ya da televizyondan öğrendiğimiz saçma sapan diyetler ile zayıflamayı deniyordum. Fakat hiç birisinin bir işe yaramaması konusunda hırs yaparak diyetisyene gittim. İlk muayeneden sonra kendisi bana şişmanlığımın en büyük nedenlerinden birisinin bağırsaklarımın düzenli bir şekilde çalışmaması olduğunu söyledi. Bunun için ise bana Nutraxin Psyllium Husk Fiber adında bitkisel bir ürün önerdi. Bu bitkisel ürün içeriğindeki zengin lifler sayesinde bağırsaklarımı düzenli olarak çalıştıracak ve beni zayıflatacakmış. Aylar sonra tıpkı diyetisyenimin dedikleri gibi zayıfladığımı gözlerimle gördüm. Toz halinde bol su ile içilen Nutraxin Psyllium Husk Fiber sayesinde ilk olarak bağırsaklarım hiç olmadıkları kadar düzenli bir şekilde çalışmaya başladılar. Bunun akabinde ise günler geçtikten sonra zayıfladığımı hissettim ve öylede oldu. Şu anda dokuz kilo verdim. Ancak bu zayıflama noktasında en can alıcı nokta ise Nutraxin Psyllium Husk Fiber'in yemeklerden önce alınması. Böylece iştahınız kesilerek toklu hissi uyanıyor ve az yemek yiyorsunuz. Kısacası bağırsak ya da kilo sorununuz var ise mutlaka Nutraxin Psyllium Husk Fiber'i denemelisiniz.
kabızlık -
Nutraxin.com.tr