salam9
| Konu: SAÇ DÖKÜLMESİ VE RESTOREX Salı Tem. 01, 2014 3:20 pm | |
| 65 SAÇ DÖKÜLMESİ VE RESTOREX Ben üniversite öğrencisiyim ve öğrenciliğin getirdiği genel fikir eğlenebildiğin kadar eğlenmektir.Bundan dolayı doğal olarak arkadaşımlarımla geziyorum tozuyorum ve birçok yeni insanlar tanıyorum.Ama bunları da yaparken de bir yandan saçlarımın döküldüğünü anladım.Birkaç yıldır saçlarım dökülmeye başladı ve bu durum benim canımı çok sıkıyordu.Saçlarım dökülmesinden dolayı duydugum üzüntü sebebiyle doktora gittim ve bana Restorex saç dökülmelesi sorunlarında yardımcı bakım şampuanı kullanmam sonrasında saçlarımın kuvvetli olacağını ve yavaş yavaş dökülmenin azalıp sonra bu ürünü kullanmaya devam ettikçe saçlarımın dökülmeyeceğini söyledi.Bende ürünü kullanmaya karar verdim.Kullandıktan sonra kısa bir sürede doktorumun söylediği reaksiyonları almaya başladım ve bu beni çok mutlu etti.Bir müddet daha geçtikten sonra saçlarımın dökülmediğini kendi gözlerimle gördüm çok sevindim.Tabi ki yine bu aralarda da bu şampuanı kullanmaktan hiç vazgeçmedim ve istediğim sonuçları aldım.Gönül rahatlığı ile tüm arkadaşlarıma akrabalarıma aileme bu şampuanı önerebilirim. Restorex saç dökülmelesi sorunlarında yardımcı bakım şampuanı sayesinde artık üzüntülü günler geride kaldı. Yastıklardan , banyodan, taraklardan saç toplama gibi şeyler yok oldu.Teşekkürler Restorex hızlı saç uzatan şampuan ( Restorex.com.tr ) | |
|